Antena Meniu Search
x

Fată torturată, umilită și filmată de iubit, la Ploiești. Pedeapsă exemplară primită de agresor

Robert Berechet, tânărul din Ploiești arestat în urmă cu un an după ce s-a filmat în timp ce își tortura și umilea iubita, a fost condamnat la închisoare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 31.12.2019, 00:16

Robert Berechet a fost condamnat după ce și-a torturat iubita
Robert Berechet, condamnat după ce și-a torturat și umilit iubita - Facebook

Robert Berechet, tânărul din Ploiești arestat în urmă cu un an după ce s-a filmat în timp ce își tortura și umilea iubita, a fost condamnat la închisoare.

Judecat pentru lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violarea vieții private, Berechet, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit vinovat de Judecătoria Ploiești.

De asemenea, Robert Berechet a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani și șase luni de închisoare cu executare pentru pornografie infantilă, după ce polițiștii au găsit în telefonul său clipuri video indecente cu iubita sa, minoră la acea dată.

În cazul dosarului în care a fost acuzat că s-a filmat în timp ce își tortura și umilea iubita, într-un apartament din cartierul Ploiești Vest, Robert Berechet a fost condamnat la nouă ani și cinci luni de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Totuși, sentința Judecătoriei Ploiești nu este definitivă.

De asemenea, judecătorii au hotărât ca Berechet să îi plătească victimei sale suma de 10.000 de lei drept despăgubiri morale.

Filmată în timp ce era torturată, bătută și umilită

Chinul prin care tânăra în vârstă de 19 ani (n.red. 17 ani la momentul în care s-au întâmplat evenimentele) a trecut timp de câteva luni s-a încheiat la sfârșitul lunii noiembrie 2018.

La aproape un an de la începutul relației cu Berechet, tânăra era sechestrată în apartamentului acestuia din Ploiești, acolo unde era bătută, violată și umilită zilnic.

Robert Berechet o abuza atât de des încât i s-a părut interesant să și filmeze episoadele violente.

Mai mult, clipurile video au ajuns pe rețelele sociale, după ce Berechet s-a lăudat prietenilor cu ceea ce poate să îi facă iubitei sale.

În clipurile video, Berechet o lovește pe iubita lui, îi sparge pahare în cap, o obligă să îi sărute picioarele și să îi spună că el este 'șeful ei'.

Plină de sânge, cu fața tumefiată și împietrită de spaimă, tânăra a reușit să scape din apartamentul lui Berechet, într-un moment în care acesta plecase la magazin.

Fata s-a dus direct la Poliție, iar apoi a fost luată de părinți și dusă acasă, în județul Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Fată torturată, umilită și filmată de iubit, la Ploiești. Pedeapsă exemplară primită de agresor