Antena Meniu Search
x

Fata torturată şi umilită de iubit la Ploieşti nu este singura victimă. Noi dezvăluiri teribile despre Robert Berechet (Video)

Apar noi informaţii despre Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita luni la rând. În trecut, pe numele lui au fost întocmite mai multe dosare penale, care însă au fost clasate după ce victimele au refuzat să depună mărturie împotriva acestuia.

Apar noi informaţii despre Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita luni la rând. În trecut, pe numele agresorului au fost întocmite mai multe dosare penale, care însă au fost clasate după ce victimele au refuzat să depună mărturie împotriva acestuia.

Tânărul din Ploieşti care şi-a torturat iubita, a umilit-o şi a filmat scenele violente, are zece sancţiuni contravenţionale pentru scandal. 

La acest moment, anchetatorii au în lucru alte trei dosare pentru loviri şi alte violenţe, ameninţare şi distrugere. 

Surse din Poliţie au declarat, în exclusivitate pentru Observator.TV, că, în trecut, au fost mai multe sesizari cu privire la comportamentul agresiv al lui Robert Gabriel Berechet.

Pe acelaşi subiect

Au fost întocmite dosare penale, însă cauzele au fost clasate pentru că părţile vătămate au refuzat să depună mărturie împotriva tânărului.

Robert Gabriel, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Ploieşti, care şi-a torturat şi umilit iubita, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile

Bătută şi umilită de iubit la Ploieşti

Reamintim că Robert Gabriel Berechet, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de violarea vieții private și violență în familie.

Mai multe filmuleţe extrem de violente, în care tânărul își bate iubita cu bestialitate, îi spărgea pahare în cap și o obliga să îi sărute picioarele, au fost postate pe rețelele de socializare.

În urma apariției acestor clipuri video, tânărul a fost reținut de Poliție, iar fata a reușit să scape și să se întoarcă acasă la familia din Buzău.

De frica iubitului, tânăra nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu a povestit drama prin care a trecut. Totuşi, imaginile filmate chiar de agresor au ajuns la alte persoane şi apoi au fost postate pe reţelele de socializare.

Tânăra bătută de iubit la Ploieşti a povestit, în exclusivitate pentru Observator, ororile prin care a trecut în ultimele două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Fata torturată şi umilită de iubit la Ploieşti nu este singura victimă. Noi dezvăluiri teribile despre Robert Berechet (Video)