Antena Meniu Search
x

Român din Grecia în stare critică, după ce ar fi atacat cu cuţitul un localnic, pentru un loc de parcare

Un român se află în stare gravă, internat într-un spital din Grecia cu plămânii perforaţi şi înjunghiat în abdomen, după ce ar fi atacat un localnic pentru un loc de parcare. Bărbatul grec, de 64 de ani, l-ar fi deposedat pe român de cuţit şi l-ar fi folosit împotriva acestuia.

Un român se află în stare gravă, internat într-un spital din Grecia cu plămânii perforaţi şi înjunghiat în abdomen, după ce ar fi atacat un localnic pentru un loc de parcare.

Bărbatul grec, de 64 de ani, l-ar fi deposedat pe român de cuţit şi l-ar fi folosit împotriva acestuia, în încăierare românul fiind înjunghiat. Poliția l-a arestat pe grecul în vârstă de 64 de ani.

Rapoarte locale precizează că omul român a confirmat altercaţia, însă a precizat că este nevinovat.

Naţionalul grec a fost audiat în cursul zilei de astăzi, precizând că românul a fost beat și a folosit un cuțit pentru a-i sparge geamul maşinii, moment în care l-a rănit accidental, în încercarea de a-l deposeda şi îndepărta pe atacatorul român.

Bărbatul român rămâne în stare critică, dar stabilă, la Spitalul General din Limassol, iar autorităţile anunţă că ancheta continuă până la elucidarea completă a faptelor. Presa din Grecia nu a publicat numele românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Român din Grecia în stare critică, după ce ar fi atacat cu cuţitul un localnic, pentru un loc de parcare