Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Român împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari, după ce a traversat ilegal Dunărea. Ar fi fost prins la furat lemne

Cu gândul de a face un ban cât mai repede, doi români au trecut Dunărea pe malul unei insule bulgare, de unde plănuiau să fure nişte lemne. Prinşi în fapt de poliţişti, au încercat să fugă, însă agenţii au deschis focul, iar unul dintre ei a fost împuşcat. 

de Bogdan Dinu

la 04.10.2024 , 09:20

Potrivit unor surse, totul s-a petrecut seara trecută, in jurul orei 19.30. 

Român împuşcat de politiştii bulgari de frontieră, după ce au traversat ilegal Dunărea

Cei doi bărbați, individul alături de fiul sau de 20 de ani, au traversat ilegal Dunărea până pe un ostrov, în dreptul localității Ciuperceni. Au fost sesizaţi de politiştii bulgari de frontieră, iar în momentul în care unul dintre aceștia a încercat să fugă - tatăl - a fost împușcat de bulgari.

Vezi și

Pompierii români l-au dus cu o barcă până pe malul românesc, iar de acolo a fost dus la spital cu o ambulanţă SMURD. Starea acestuia este una gravă, fiind împuşcat în zona capului. Medicii încearcă să îi salveze viaţa.

O anchetă ar urma sa fie deschisă, revenim cu detalii.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Român împușcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari, după ce a traversat ilegal Dunărea. Ar fi fost prins la furat lemne