Antena Meniu Search
x

O româncă a fost decorată cu cea mai înaltă distincţie civilă în Italia, după ce a înfruntat şi a denunţat un clan mafiot

O româncă stabilită în Italia care a înfruntat şi a denunţat un clan mafiot a fost decorată cu cea mai înaltă distincţie civilă. Mai mult de atât - în urmă cu o zi - a primit o vizită-surpriză din partea premierului italian care a venit în barul pe care îl deţine femeia, ca să bea o cafea.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 14:37

Vezi și

O româncă stabilită în Italia care a înfruntat şi a denunţat un clan mafiot a fost decorată cu cea mai înaltă distincţie civilă. Mai mult de atât a primit o vizită-surpriză din partea premierului italian care a venit în barul pe care îl deţine femeia, ca să bea o cafea.

Giuseppe Conte le-a mărturisit, apoi, jurnaliştilor că îşi doreşte să îi facă publicitate şi să o ajute să-şi dezvolte afacerea. Mai ales că Roxana a dat dovadă de un curaj ieşit din comun, anul trecut, după ce i-a înfruntat pe membrii unui clan mafiot care i-au devastat barul.

În ciuda ameninţărilor primite, femeia a depus plângere la poliţie, iar membrii clanului au fost condamnaţi între 3 şi 5 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O româncă a fost decorată cu cea mai înaltă distincţie civilă în Italia, după ce a înfruntat şi a denunţat un clan mafiot