Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românca ucisă în Germania a crezut că şi-a întâlnit iubirea vieţii, dar şi-a găsit sfârşitul chiar în mâinile lui

de Redactia Observator

la 01.03.2017 , 06:50

A crezut că şi-a întâlnit iubirea vieţii, dar şi-a găsit sfârşitul chiar în mâinile lui. Românca ucisă în Germania de iubitul ei, le povestea apropiaţilor despre cât de atent şi tandru e bărbatul pe care abia îl cunoscuse.

Ştiau cu toţii că avea o condamnare, însă nu s-au gândit că va ajunge să omoare.

În ultimele zile de viaţă, Monica s-a plâns că nu se mai înţeleg, dar n-a vrut să îl părăsească. 

Vezi și

Monica l-a cunoscut pe Florin după ani de decepţii în dragoste.

Pe acelaşi subiect

Prietenilor îl descria ca fiind iubitul perfect. Calm, grijuliu şi foarte tandru. Un rol cu care bărbatul reuşise să-i păcălească inclusiv familia. 

În urmă cu câteva luni, cei doi au plecat împreună în Germania. Monica se angajase la o fabrică de mase plastice şi visa să se căsătorească.

Însă în ultima perioadă, iubitul începuse să-şi arate adevărata faţă. Devenise extrem de violent şi gelos.

Cu câteva ore înainte să fie ucisă, Monica şi-a sunat familia şi s-a plâns că se ceartă tot mai des cu el.

 Monica a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei, într-o localitate aflată la doar câţiva kilometri de frontiera cu Franţa. Era desfigurată.

Bărbatul a fost săltat de poliţişti şi arestat. E recidivist. În Arad, localitatea lui natală, este cunoscut drept membru al unui clan de interlopi periculoşi.

În 2007, a fost închis după ce a terorizat şi a bătut mai mulţi români care munceau legal în Spania. Le cerea taxă de protecţie.

Dacă Monica nu ar fi ignorat anumite semnale, ar fi putut fi în viaţă acum. În Germania, legislaţia în ceea ce priveşte violenţa domestica este foarte severă, spre comparaţie cu ţara noastră.

Romania ocupă locul fruntaş în Uniunea Europeană la capitolul violenţă domestică. Cifrele arată ca la fiecare 30 de secunde, o femeie din ţara noastră este agresată fizic.

Astăzi Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care impune măsuri aspre împotriva agresorilor. Vor fi obligaţi să se prezinte periodic la poliţie şi să anunţe noul domiciliu în cazul în care au ordin de restricţie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Românca ucisă în Germania a crezut că şi-a întâlnit iubirea vieţii, dar şi-a găsit sfârşitul chiar în mâinile lui