Antena Meniu Search
x

Video Românii au ieșit în stradă pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean. Steag de 20 de metri la Ambasada Ucrainei din București

La fel ca în marile orașe europene și în București sute de persoane au ieșit în stradă pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean. Oamenii au cântat imnul Ucrainei și au afișat steagul Ucrainei, dar și mesaje împotriva lui Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 20:48

Poza preview Inquam Photos / Octav Ganea Vezi și

La Ambasada Ucrainei din București au fost în jur de aproximativ 1000 de persoane care au dorit să-și manifeste astfel solidaritatea cu poporul ucrainean. O parte dintre persoane au plecat apoi în marș la Ambasada Rusiei pentru a protesta faţă de invadarea Ucrainei.  

Românii îşi exprimă solidaritatea cu poporul ucrainean şi cer preşedintelui rus, Vladimir Putin, să oprească războiul. Un tânăr a aruncat cu ouă înspre clădirea Ambasadei Rusiei și a fost apoi legitimat de jandarmi.

Reporterul Larisa Bernaschi a povestit, la Observator, că a rămas impresionată de câțiva copii prezenți la manifestație, care i-au spus că au văzut la televizor cum alți copii trec granița în România cu mai nimic și că le-ar da jucăriile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Românii au ieșit în stradă pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean. Steag de 20 de metri la Ambasada Ucrainei din București