Antena Meniu Search
x

Românii implicaţi în accidentul din Ungaria, în care 2 persoane au murit şi alte 9 au fost rănite, erau din Vaslui şi Iaşi. Ovidiu abia îşi botezase fetiţa şi se întorcea acasă

Un nou accident şocant în care sunt implicaţi români a avut loc în Ungaria. Drumul spre casă a devenit unul lung pentru vasluienii care visau să îşi strângă în braţe familiile.

de Monica Palade

la 11.07.2022, 13:42

Vezi și

Când mai aveau doar 20 de kilometri distanţă până în Oradea, microbuzul în care se aflau şase români a fost implicat în accidentul în care două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte nouă au fost rănite. La volan se afla Ovidiu O, în vârstă de 40 de ani.

Ultima cursă spre moarte

Bărbatul din Todireşti făcea curse regulate România-Anglia. Când microbuzul a ajuns în apropiere de localitatea Berettyoujfalu, Ovidiu s-a trezit pur și simplu cu un tractor în față, care nu era semnalizat corespunzător. Pentru a evita impactul, vasluianul a tras stânga de volan și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o dubă care venea din față. În urma impactului, două persoane au decedat pe loc.

Este vorba despre Ioan D., în vârstă de 56 de ani, din județul Vaslui și de pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al dubei. Conducătorul auto al microbuzului a fost internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti, în vârstă de 30 ani și o femeie din Vaslui (31 ani), care era împreună cu copilul. Femeia și minorul au suferit leziuni la craniu și la membrele inferioare și au fost transportați la spitalul din Kenezy din Debrecen, alte două la spitalul din Karcag, iar cinci la spitalul din Berettyoujfalu, informează vremeanoua. Două din persoanele aflate în microbuzul cu români erau din Iaşi. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut cu exactitate accidentul. 

Săptămâna trecută, Ovidiu îşi bozeza fetiţa, iar aceasta era prima cursă pe care o făcea după petrecerea celei mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românii implicaţi în accidentul din Ungaria, în care 2 persoane au murit şi alte 9 au fost rănite, erau din Vaslui şi Iaşi. Ovidiu abia îşi botezase fetiţa şi se întorcea acasă