Antena Meniu Search
x

Video Românii încheie minivacanţa de Paşte blocaţi în trafic, pe Valea Prahovei

După trei zile de relaxare, cei care au petrecut sărbătorile pe Valea Prahovei se întorc acasă. Este ultima zi din minivacanţa de Paşte. De mâine bugetarii se întorc la serviciu. Până atunci însă au de îndurat în traficul de pe Drumul Naţional 1. Momentan, se circulă bară la bară, cu viteza melcului.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 25.04.2022, 14:36

Vezi și

Traficul este intens luni la prânz pe valea Prahovei, formându-se coloane de maşini între Predeal şi Buşteni, precum şi pe Valea Oltului, pe raza staţiunilor Călimăneşti şi Căciulata.

"Traficul este intens la această oră -11:30 - pe DN 1 Ploieşti – Braşov, astfel că s-a format coloană de la ieşirea din Predeal către centrul staţiunii Buşteni (tronsonul kilometric 139 – 132), pe sensul de mers către Capitală, precum şi pe raza localităţii Comarnic (tronsonul kilometric 109 – 107), judeţul Prahova, pe acelaşi sens", anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii recomand şoferilor să sporească atenţia la volan şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate.

"Luaţi în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Braşov – Cheia -  Ploieşti sau DN 73 Râşnov  - Bran - Câmpulung", transmit reprezentanţii Infotrafic.

Pe acelaşi subiect

Aglomeraţie şi pe DN7 sau A2

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe sensul către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe raza staţiunilor Călimăneşti şi Căciulata, judeţul Vâlcea.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, traficul rutier se desfăşoară fluent, după ce iniţial a fost restricţionat din cauza unui accident.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 12, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Glina, judeţul Ilfov, s-a produs un eveniment rutier în care au fost doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Traficul rutier este restricţionat pe prima bandă, valorile de trafic fiind în creştere pe sensul către Centura Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Românii încheie minivacanţa de Paşte blocaţi în trafic, pe Valea Prahovei