Antena Meniu Search
x

24 de ani cu Romantic FM. Radioul se aude de aproape un sfert de secol în casele românilor cu muzică bună şi multe emisiuni

Romantic FM sărbătoreşte 24 de ani! Sunt 24 de ani de la prima emisie în eter pentru unul dintre cele mai ascultate posturi de radio.

Vezi și

Romantic FM sărbătoreşte 24 de ani! Sunt 24 de ani de la prima emisie în eter pentru unul dintre cele mai ascultate posturi de radio. Sub sloganul „Muzică, nu zgomot", radioul se aude de aproape un sfert de secol în casele românilor cu muzică bună şi multe emisiuni. Radio Romantic promite aceeaşi experienţă şi în anii care vin.

24 de ore din 24. Şi 24 de ani de când Romantic FM intră în casele ascultătorilor. Într-o zi de 4 ianuarie, oamenii au ascultat prima emisiune de pe frecvenţa 101.9 FM.

Cristina Ichim, manager: "Romantic FM, radioul premium exclusiv de la noi, s-a consacrat prin calitatea şi originalitatea selecţiei muzicale, oferind ascultătorilor săi cele mai frumoase cântece de dragoste şi cele mai îndrăgite trupe şi artişti, într-un format unic."

Muzica anilor 60, 70, 80 şi 90 a fost strânsă în colecţia "Cântece de dragoste". Romantic FM a redescoperit alături de ascultătorii săi lucurile care îi fac să zâmbească, oamenii dragi din jurul lor şi au sărbătorit împreună dragostea.

Romantic FM a tăiat astăzi tortul. Şi şi-a sărbătorit "ziua de naştere" alături de ascultători. Un public care apreciază muzica bună indiferent unde se află - acasă, în maşină sau la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 24 de ani cu Romantic FM. Radioul se aude de aproape un sfert de secol în casele românilor cu muzică bună şi multe emisiuni