Antena Meniu Search
x

Video Românul care şi-a tăiat brăţara de monitorizare a explicat de ce a recurs la acest gest

Primul român monitorizat cu brăţară electronică a încercat să îşi taie dispozitivul. Poliţiştii i l-au montat în urmă cu doar câteva zile. Bărbatul a avut şi o explicaţie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.10.2022, 19:36

Vezi și

Trei zile a reuşit tânărul să ţină brăţara la picior, astfel că duminică i-a fost montată, iar noaptea trecută a decis să o taie. În cel mai scurt timp, poliţiştii au sosit la faţa locului. El le-a explicat că a tăiat brăţara cu o foarfecă de ruşinea familiei. Acest lucru îl costă pe tânăr libertatea, astfel că a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru încălcarea ordinului de protecţie, dar şi pentru distrugere.

Brăţara i-a fost montată şi ordinul de protecţie a fost emis după ce acesta şi-a lovit concubina în repetate rânduri. 

Bărbatul a tăiat dispozitivul și a fugit

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat joi că nouă dispozitive de monitorizare electronică au fost montate până în prezent, iar într-un caz, un bărbat a reuşit îndepărtarea dispozitivului şi este cercetat pentru distrugere.

Bărbatul care a reuşit îndepărtarea dispozitivului este cercetat pentru distrugere, fiind chiar primul agresor căruia i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică. ”A fost şi un incident, poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoana îndepărtase brăţara. A fost dus la sediul de poliţie, unde se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Din ultimele date am înţeles că în această situaţie se va dispune măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru acest individ, urmând a fi prezentat instanţei cu propuneri legale. (...) Logic ar fi ca cel vinovat de distrugere să plătească. Vedem ce va dispune instanţa”, a explicat Lucian Bode. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Românul care şi-a tăiat brăţara de monitorizare a explicat de ce a recurs la acest gest