Antena Meniu Search
x

Românul Radu Păltineanu a decis să străbată pe bicicletă cele două Americi

A pornit la drum decis să străbată pe bicicletă cele două Americi. Şi cucereşte kilometri în plus de la o zi la alta.

Vezi și

 A pornit la drum decis să străbată pe bicicletă cele două Americi. Şi cucereşte kilometri în plus de la o zi la alta. Călătoria în care românul Radu Păltineanu a pornit în august l-a purtat deja prin ţinuturi fabuloase. Iar cele mai recente imagini filmate şi trimise de sportiv demonstrează că experienţele de care are parte pe parcursul aventurii sale sunt de neuitat.

A bifat Canada şi a ajuns pe teritoriul american. Iarna îi cam dă de furcă şi îl întârzie, dar Radu Păltineanu nu are de gând să se dea bătut. Vrea să îşi ducă până la capăt călătoria.

După patru luni de pedalat, contorul bicicletei lui Radu ajunsese la 6000 de kilometri. Adică un sfert din totalul de 24.000 de kilometri pe care îi are de parcurs până în Ushuaia, Argentina. Cortul, izoprenul şi sacul de dormit îi sunt cei mai buni prieteni, după bicicletă. Iar oamenii pe care i-a întâlnit i-au fost ca nişte îngeri păzitori. În Columbia Britanică, de exemplu, într-o noapte când era prea frig ca să doarmă la cort, Radu a avut parte de o astfel de dovadă de omenie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Românul Radu Păltineanu a decis să străbată pe bicicletă cele două Americi