Antena Meniu Search
x

Video "S-a auzit o bubuitură de a duduit satul tot". Sfârşit tragic pentru un bărbat de 42 de ani din Vaslui, după ce butoiul pe care îl tăia cu flexul a explodat

Un bărbat de 42 de ani din satul Văleni, judeţul Vaslui a avut parte de un sfârşit tragic. Omul s-a dus să îşi ajute un vecin să taie cu flexul un butoi, fără să ştie că în el sunt gaze care pot produce o explozie. Deflagraţia i-a aruncat flexul în faţă, iar acest lucru i-a adus sfârşitul. 

de Lili Trifu

la 21.02.2023, 07:38

Vezi și

Bărbatul a vrut să-şi ajute un vecin cu tăierea unui butoi din metal, fără a şti ce se afla în el. A luat un flex şi a tăiat butoiul, însă primele scântei au aprins gazul acumulat în interior de la reziduuri de prenadez. Explozia i-a aruncat flexul în faţă, iar bărbatul nu a mai avut nici o şansă. 

A murit încercând să fie un vecin bun

Sora victimei: L-a chemat vecinul. Avea un butoi mare, cu prenadez sau cu ceva, ce o fi fost în el. S-a auzit o bubuitură destul de mare de a duduit satul tot. Şi l-a găsit omul din curte căzut jos. Şi a sunat la amlulanţă, a sunat la Poliţie.  

Vecin: S-a format gaz în interior şi a pocnit şi l-a nenorocit pe băiat, 42 de ani, tânăr.

Pe acelaşi subiect

Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Daniel Ungureanu - medic SAJ Vaslui: La caz a fost trimisă o ambulanţă de substaţia Huşi, cu asistent medical, care a găsit pacientul fără semne vitale, cu leziuni grave, incompatibile cu viaţa la nivelul capului. Prin urmare a fost declarat decesul. 

Costel Pascal - viceprimar Pădureni: Ne-am deplasat cu colegii de la structura noastră de Pompieri, am ajuns la locaţia respectivă, am găsit un cetăţean. Deja era întins la pământ, mort, şi un butoi alături de el.  

Vecinii sunt în stare de şoc. Îl cunoşteau pe bărbat şi nu se aştepta la una ca asta, mai ales că acesta avea experienţă după ce a lucrat în construcţii. 

Vecin: Bubuitură mare, nu glumă. Mi s-a părut o bubuitură de aragaz, ceva, de butelie. Băiat muncitor, băiat bun, cuminte, liniştit.  

Prieten: Era un băiat liniştit. eu m-am înţeles foarte bine cu el. Eram prieteni.  

Un băieţel de 6 ani a rămas acum orfan de tată. Anchetatorii vor stabili în continuare cum s-a petrecut cu exactitate întreaga tragedie dar şi cine se face vinovat de moartea bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "S-a auzit o bubuitură de a duduit satul tot". Sfârşit tragic pentru un bărbat de 42 de ani din Vaslui, după ce butoiul pe care îl tăia cu flexul a explodat