Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis circulația pe Pasajul Berceni. Este al treilea sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei

Veste bună pentru șoferii din Bucureşti! Pasajul Berceni a fost inaugurat astăzi. Este al treilea sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei și se deschide cu aproximativ un an întârziere față de termenul stabilit inițial. Primii șoferi au putut folosi pasajul din această dimineață, începând cu ora 10.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 12:22

S-a deschis circulația pe Pasajul Berceni. Este al treilea sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei - Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, duminică, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Berceni. ”Circulaţie deschisă pe Pasajul Berceni! Constructorul va continua să amenajeze zona de sub pasaj şi trebuie să finalizeze lucrările cel mai târziu luna viitoare. El va asigura şi managementul de trafic”, a scris Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul a precizat că, după pasajele Domneşti şi Olteniţei, ”Pasajul Berceni va contribui la fluidizarea circulaţiei din zona de sud a Municipiului Bucureşti”. ”Este eliminat, astfel, încă un punct care provoca ambuteiaje, la intersectarea la nivel a Centurii Capitalei (între Popeşti Leordeni şi Jilava) cu traseul Şoseaua Berceni (Bucureşti) - Comuna Berceni (DJ401)”, a mai transmis ministrul.

Pasajul Berceni s-a deschis astăzi, cu aproximativ un an întârziere față de termenul stabilit inițial

Lucrările au început în august 2020, iar valoarea acestora se ridică la peste 30 de milioane de euro. Contractul include și lărgirea Centurii la 4 benzi pe aproape doi kilometri şi jumătate, continuând modernizarea până la pasajul de la Popești-Leordeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » S-a deschis circulația pe Pasajul Berceni. Este al treilea sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei