Antena Meniu Search
x

Video S-a izbit de copac la doar 10 kilometri de locul în care soția sa zăcea într-o baltă de sânge. Misterul accidentului din Botoșani care ascundea o crimă

Un accident şocant, care ar putea masca o tentativă de sinucidere, se transformă într-un caz complicat pentru poliţiştii din Botoşani. După producerea accidentului, oamenii legii au descoperit că soţia victimei era moartă în locuinţă. Se ia aşadar în calcul și ipoteza omorului.

de Angela Bertea

la 12.01.2024, 17:25

Ancheta este în desfășurare, oamenii legii fac verificări și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 Misterul accidentului din Botoșani care ascundea o crimă

Polițiștii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unui omor urmată de o tentativă de suicid. Șoferul s-a izbit frontal, dimineață, de un copac, iar în urma impactului, acesta a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Totul s-a întâmplat la aproape 10 kilometri de locuința sa.

Ulterior în încercarea de a lua legătura cu familia pentru a o anunța despre starea gravă în care se afla bărbatul la spital, polițiștii au descoperit că acasă soția acestuia era decedată, având urme de violență pe corp. Bărbatul era șofer profesionist și a lucrat în străinătate. Urmează ca anchetatorii să elucideze acest caz șocant, cum s-a produs accidentul cu exactitate, dar și motivul și autorul crimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » S-a izbit de copac la doar 10 kilometri de locul în care soția sa zăcea într-o baltă de sânge. Misterul accidentului din Botoșani care ascundea o crimă