Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a redeschis parcarea supraterană de la intersecţia Vergului – Pantelimon, în Capitală. Accesul este gratuit

Parcarea supraterană de la intersecţia şoselei Vergului cu şoseaua Pantelimon a fost redeschisă, după o "amplă" acţiune de salubrizare şi igienizare, anunţă primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 11:26

"Parcarea, care are 500 de locuri, va avea asigurată paza şi va beneficia în continuare de servicii de curăţenie. Accesul este gratuit", scrie primarul general, pe Facebook.

În mai 2022, Nicuşor Dan preciza că a început recepţia pentru Park& Ride Cora Pantelimon, proiect finalizat după aproape şapte ani de blocaje şi amânări.

"Parcarea are 500 de locuri, precum şi un terminal destinat transportului public în comun - autobuze, tramvaie, staţii/peroane pentru microbuze şi un culoar până la viitoarea staţie de metrou. Terminalul permite accesul facil la liniile urbane şi metropolitane de transport în comun", preciza edilul general.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » S-a redeschis parcarea supraterană de la intersecţia Vergului – Pantelimon, în Capitală. Accesul este gratuit