Antena Meniu Search
x

Video "Să scoată mizeria că ne îmbolnăvim. Nu poţi să respiri!" O bătrână din Iași a zăcut moartă în apartament săptămâni la rând, spre disperarea vecinilor

Timp de trei săptămâni, locatarii unui bloc din comuna ieşeană Miroslava au fost nevoiţi să suporte un miros insuportabil. Acesta venea din interiorul unui apartament în care o bătrână şi-a dat ultima suflare. Trupul acesteia a zăcut săptămâni la rând, până când vecinii au alertat pompierii.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 09:06

Vezi și

Mirosul greu a fost cel care le-a atras atenţia locatarilor blocului din comuna Miroslava. După ce a realizat că nu o mai văzuse pe bătrână de aproape trei săptămâni, o vecină a alertat autorităţile.

Vecină: De la Primărie am chemat, am spus că nu deschide uşa vecina mea, să vină cineva să vadă despre ce e vorba. A trimis o echipă de la Primărie, a sunat la uşă, dar vecina nu a deschis uşa. Şi aşa a rămas.

Femeia a sunat apoi la 112. Un echipaj de pompieri şi unul de poliţie au intrat în apartamentul bătrânei. Salvatorii au descoperit acolo un adevărat focar de infecţie.

Căzut lângă uşă era şi trupul neînsufleţit al femeii.

Pe acelaşi subiect

Vecină: Au intrat pompierii pe geam şi au venit aici jos. E o mizerie în casă, resturi alimentare, hârtii, gunoaie, şoareci, şobolani şi ea era după uşă aici, căzută. 

Vecinii, disperaţi din cauza mirosului

Chiar dacă trupul neînsufleţit al femeii a fost luat de la începutul lunii martie, mirosul insuportabil încă se mai simte şi acum.

De atunci, vecinii fac zilnic sesizari la autorităţi pentru a putea rezolva problema. 

Vecină: Să vină să scoată mizeria din casă şi după aceea poate să închidă apartamentul pe viaţă, nu mă mai interesează, dar să scoată mizeria că ne îmbolnăvim. Nu poţi să respiri! În casă la mine şi nu respir? 

Femeia a fost profesoară de engleză. Oferea elevilor meditaţii, iar vecinii spun că încă de atunci ar fi existat un miros în apartamentul ei. Bătrâna obişnuia să adune în locuinţa sa tot felul de lucruri. 

Vecină: Mirosea şi înainte. Doamna aduna mizerii şi tot felul de chestii, fiind şi bătrână şi bolnavă.

Tot ce mai speră acum oamenii din bloc este că cineva le va auzi disperarea şi va veni să cureţe apartamentul bătrânei, astfel încât să înlăture mirosul insuportabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Să scoată mizeria că ne îmbolnăvim. Nu poţi să respiri!" O bătrână din Iași a zăcut moartă în apartament săptămâni la rând, spre disperarea vecinilor