Antena Meniu Search
x

S-a sinucis într-o criză de furie. Bărbatul din Botoşani şi-a înfipt cuţitul în piept sub privirile şocate ale soţiei

Un bărbat de 44 de ani din Botoşani s-a sinucis chiar sub ochii soţiei, care nu a mai putut să facă nimic să-l împiedice să ia decizia dramatică.

de Monica Palade

la 17.10.2023, 11:12

S-a sinucis într-o criză de furie. Bărbatul din Botoşani şi-a înfipt cuţitul în piept sub privirile şocate ale soţiei - imagine de arhivă

Cei doi au început să se certe, sâmbătă seara. Într-un acces de furie, bărbatul din comuna Răuseni a luat un cuţit şi a decis să îşi ia viaţa chiar în faţa partenerei sale. Şi-a înfipt cu putere lama în piept, care a pătruns adânc până la baza gâtului, deasupra sternului.

S-a sinucis în faţa soţiei

S-a prăbuşit, apoi, la pământ într-o baltă de sânge. Când şi-a revenit din şoc, femeia a sunat repede la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă, dar medicii nu nu au putut face nimic pentru bărbat.

„La sosirea echipajului nostru pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, cu o hemoragie masivă. Din păcate nu au mai fost iniţiate manevrele de resuscitare, pacientul fiind aproape exangvinat. A fost declarat decesul la faţa locului. A fost anunţată şi poliţia”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani, scrie Monitorul de Botoşani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » S-a sinucis într-o criză de furie. Bărbatul din Botoşani şi-a înfipt cuţitul în piept sub privirile şocate ale soţiei