Antena Meniu Search
x

Salt mortal de la etaj, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Poliţiştii anchetează moartea unui bărbat de 72 de ani

Un bărbat de 72 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca. A fost deschis un dosar penal pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

de Redactia Observator

la 04.12.2021, 16:27

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca
Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca - Facebook

”Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.  

Dosar penal, după ce un bărbat s-a aruncat de la etaj în Cluj

Potrivit sursei citate de news.ro, cauza se află în instrumentarea magistraţilor din cadrul Parchetului Militar Cluj. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanţele în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Salt mortal de la etaj, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Poliţiştii anchetează moartea unui bărbat de 72 de ani