Antena Meniu Search
x

Video Jandarmii, vedetele nedorite ale paradei de 1 Decembrie. Toate momentele penibile care au devenit virale de Ziua Naţională

Câteva momente penibile din defilarea de la paradele de Ziua Naţională au devenit virale pe Internet. Jandarmii de la Cluj au devenit vedete peste noapte pentru că nu au reuşit să bată corect pasul de defilare. În Bucuresti, un jandarm care trebuia să patruleze călare a fost filmat în timp ce cade de pe cal, după mai multe încercări nereuşite de a-şi meţine echilibrul. 

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 15:04

Vezi și

Scenele hilare au fost filmate ieri, la Pieţei Presei. Unul dintre jandarmii care avea misiunea de a patrula în zona a fost suprins în timp ce se tot chinuia să urce pe cal şi să-şi ţină echilibrul.

Când la un moment dat pare că reuşeşte, îi cade casca, încearcă să o prindă şi cade. Calul se sperie şi aproape că fuge. Jandarmeria a anunţat că incidentul va fi cercetat de o comisie disciplinară. 

Și la Cluj au fost incidente. Parada militară de Ziua Naţională a fost stricată de momentul plutonului de jandarmi care n-a reușit să se coordoneze în defilare. 

Defilare stânjenitoare la parada din Cluj-Napoca

Pe acelaşi subiect

După acest moment devenit viral pe internet, Jandarmeria a transmis un comunicat oficial în care îşi cere public scuze. 

"Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat. În plan intern se vor face verificări."

La parada militară de la Târgovişte, aceeaşi problemă. Imagini devenite virale pe tik-tok arată cum soldaţii care defilează, nu reuşesc deloc să se sincronizeze. 

Și în localitatea Optași Măgura parada organizată ad-hoc de Ziua Națională a devenit virală pe rețelele de socializare, dar nu pentru că ar fi avut loc vreun incident, ci pentru că sătenii au dat dovadă de inventivitate. Oamenii au improvizat un tun din țeava unui cazan de țuică, l-au urcat pe o dubiță și au defilat cu el prin toată comuna.

La paradă au defilat și locuitori din comună călare pe cai sau pe ATV-uri, cu făclii în mâini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jandarmii, vedetele nedorite ale paradei de 1 Decembrie. Toate momentele penibile care au devenit virale de Ziua Naţională