Antena Meniu Search
x

Video Dosar penal pentru lucrări neautorizate, în cazul maşinii Jandarmeriei căzută în şanţ. Cum ar fi motivat şoferul incidentul

Şoselele din Bucureşti au ajuns capcane pentru şoferi. De la regulă nimeni nu pare să facă excepţie, nici măcar Jandarmeria Română. O maşină a forţelor de ordine a căzut, în acestă dimineaţă, într-un şanţ de pe marginea şoselei, săpat pentru lucrări. Acestea însă nu ar fi fost autorizate, iar groapa nesemnalizată corespunzător.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 14:05

Vezi și

O autospecială a Jandarmeriei a căzut, luni, într-un şanţ pe Şoseaua Fundeni. Patru persoane se aflau în autovehicul, iar din fericire niciuna dintre acestea nu a fost rănită.

"În jurul orei 10.00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată  cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe sos.Fundeni. Din primele date conducătorul unei autospeciale aparținând unei unități a Jandarmerie ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducatorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0", a informat Poliţia.

Dosar penal pentru lucrări neautorizate

Pe acelaşi subiect

Conform aceleiaşi surse, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

"Facem precizarea că Brigada Rutieră a aplicat o sancțiune contravențională executantului pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării ce se află în curs de execuție", mai spune Poliţia.

De altfel, conform surselor Observator, şi şoferul autospecialei le-ar fi spus şefilor că nu au văzut groapa, pentru că era prost semnalizată. Martorii spun că şoferul ar fi încercat să frâneze, dar ar fi derapat şi astfel a ajuns în şanţ.

Maşina a fost luată din şanţ cu o platformă, după aproape patru ore de la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru lucrări neautorizate, în cazul maşinii Jandarmeriei căzută în şanţ. Cum ar fi motivat şoferul incidentul