Antena Meniu Search
x

Sanda, o fată de 14 ani din Buzău, căutată de polițiștii din toată țara. A plecat de acasă de 5 zile și nu s-a mai întors

Natalia Sanda, o fată de 14 ani, este căutată de autorități după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Fratele ei vitreg ar fi văzut-o pe minoră în timp ce se plimba pe străzile din Buzău. 

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 17:28

Sanda, o fată de 14 ani din Buzău, căutată de polițiștii din toată țara
Sanda, o fată de 14 ani din Buzău, căutată de polițiștii din toată țara - IPJ Buzău

O fată în vârstă de 14 ani, care a fost văzută ultima dată în seara zilei de 10 februarie, a fost dată dispărută, iar autorităţile au solicitat căutarea acesteia la nivel naţional, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, relatează Agerpres.

Conform sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seară, de către un bărbat din municipiul Buzău cu privire la faptul că minora Lupşă Natalia Sanda, în vârstă de 14 ani, nu a revenit la imobilul în care locuia, ultima dată fiind văzută în data de 10 februarie, în jurul orei 20,00, în municipiul Buzău, de către fratele vitreg al acesteia.

Semnalmente: 175-180 cm înălţime, constituţie corpolent, faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr şaten închis, lung şi ondulat către vârfuri. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni sport de culoare negru, bluză crem şi geaca argintie scurtă. Nu avea asupra sa telefon mobil. În cazul fetei a fost solicitată căutarea la nivel naţional, transmite IPJ.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sanda, o fată de 14 ani din Buzău, căutată de polițiștii din toată țara. A plecat de acasă de 5 zile și nu s-a mai întors