Antena Meniu Search
x

Video Şapte constănțeni s-au dat drept polițiști și au "făcut legea" cu trei bărbaţi. I-au sechestrat, bătut, apoi i-au abandonat într-o mașină, legați la mâini și picioare

Şapte indivizi din Constanţa, care s-au dat drept poliţişti şi au sechestrat trei mehedinţeni, au fost săltaţi de mascaţi, în urma unor percheziţii domiciliare. Descinderile au avut loc pe raza judeţului Constanţa, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 07:44

Vezi și

Cei 7 bărbaţi sunt acuzaţi că, în luna ianuarie, s-au dat drept polițiști. Aceștia s-au echipat cu cagule și, folosind însemne ale Poliției, pentru două autoturisme, au blocat accesul unei mașini în care se aflau 3 mehedințeni.

I-au sechestrat și bătut pe cei trei

Scenele s-au petrecut într-o pădure între Băile Herculane și Baia de Aramă. Indivizii i-au lovit și amenințat pe cei trei, după care i-au legat la mâini și la picioare cu brățări din plastic, le-au luat telefoanele mobile și cheile de la mașină şi i-au abandonat în autoturism. Ieri, şase dintre bărbați au fost duși la audieri în Mehedinți, iar cel de-al șaptelea individ implicat în acest incident a fost reținut, de DIICOT Constanța, pentru trafic de droguri.

Sorin Crudiu, avocat: S-au desfăurat percheziţii, s-au ridicat înscrisuri, documente, obiecte.

Oamenii legii fac cercetări pentru lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Şapte constănțeni s-au dat drept polițiști și au "făcut legea" cu trei bărbaţi. I-au sechestrat, bătut, apoi i-au abandonat într-o mașină, legați la mâini și picioare