Antena Meniu Search
x

Video Șapte fetițe, niciuna mai mare de 14 ani, convinse de un pervers să-i trimită filmulețe indecente. Tânărul din Gorj va sta 10 ani după gratii

Șapte fetițe, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, au fost silite de un pervers sexual să se filmeze în ipostaze indecente. Individul a fost prins şi va sta următorii zece ani după gratii. Judecătorii au decis că bărbatul de 26 de ani va trebui să le plătească şi daune morale victimelor lui.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 14:53

Vezi și

Tânărul de 26 de ani a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de 10 ani după gratii, dar și la plata unor daune morale în valoare de 210.000 lei, pentru infracțiunea de pornografie infantilă.

Bărbatul a reușit să convingă șapte copile cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani să îi trimită mai multe fotografii și filmulețe indecente. Totul a ieșit la iveală după ce mama unei dintre copile a văzut telefonul acesteia foarte multe imagini cu tentă sexuală. Femeia a sunat imediat la poliție.

Individul agăța fetițele pe internet și le promitea că se va căsători cu ele

Individul a avut o strategie foarte bine pusă la punct, potrivit reporterului Observator Alin Stan. Intra pe o rețea de socializare, își făcea mai multe conturi false și vorbea cu fetele timp de mai bine de 2..3 săptămâni, tocmai pentru ca acestea să prindă încredere în el. Ba mai mult, le promite că în momentul în care vor împlini vârsta de 18 ani se va căsători cu ele.

De menționat este că decizia instanței de la Gorj nu este definitivă, iar tânărul a contestat-o. Faptele s-au petrecut în vara anului 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șapte fetițe, niciuna mai mare de 14 ani, convinse de un pervers să-i trimită filmulețe indecente. Tânărul din Gorj va sta 10 ani după gratii