Antena Meniu Search
x

Video Șapte într-un Mercedes, sirieni și libanezi, cursă nebună cu final tragic la ieșirea din Constanța. Un tânăr a murit pe loc

S-au înghesuit într-o maşină şi au ajuns cu toţii, într-un gard, iar apoi într-un stâlp. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Constanţa de Ovidiu, într-un sens giratoriu. Din păcate, în maşina făcută zob a sfârşit un tânăr în vârstă de 24 de ani. Alţi şase oameni au fost răniţi. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.08.2022, 13:29

Vezi și

I-a rupt mâna?

Este unul dintre supravieţuitorii scoşi din maşina condusă de un bărbat în vârstă de 62 de ani.

Autoturismul se îndrepta dinspre Constanţa spre Ovidiu. Pentru că şoferul avea foarte mare viteză, în dreptul sensului giratoriu a pierdut controlul volanului şi a intrat cu putere în gardul unei reprezentanţe auto. În maşina care are 5 locuri erau 7 oameni.

Printre ei, cetăţeni sirieni şi libanezi care ar fi solicitat azil în România. 

Pe acelaşi subiect

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Trei persoane încarcerate au fost extrase din autoturism de pompierii militari.

Un mort și șase răniți după accidentul din Constanța

Un tânăr a murit pe loc, iar ceilalţi şase oameni au fost răniţi.

Şoferul şi unul dintre pasageri au suferit răni mai grave. 

Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul județean Constanța: Important este că, deşi au multiple traumatisme, toţi cei şase pacienţi sunt stabili hemodinamic, conştienţi şi cooperanţi. 

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa fac acum cercetări pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șapte într-un Mercedes, sirieni și libanezi, cursă nebună cu final tragic la ieșirea din Constanța. Un tânăr a murit pe loc