Antena Meniu Search
x

Video "E ultimul drum pe care îl facem împreună". Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina sub un TIR ca să-şi ucidă fosta iubită. Femeia îşi ţinea în braţe băiatul de 3 ani

Descoperire cumplită după un accident rutier: un bărbat din Bihor, care a intrat cu maşina sub un TIR, ar fi făcut asta intenţionat ca să-şi ucidă fosta iubită, pasageră pe locul din dreapta. E concluzia procurorilor, după o lună de anchetă. Martor la scenele dramatice a fost fiul de trei ani al femeii, care era în braţele mamei sale în momentul impactului. Copilul a supravieţuit ca prin miracol.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 19:41

Vezi și
  • Întreaga poveste are un puternic impact emoţional 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt cuvintele pe care Daniel i le-ar fi spus Liviei înainte de a o convinge să se urce cu el în maşină. Tânăra de 25 de ani se despărţise de el, dar a revenit în casa lui ca să îşi ia hainele. Bărbatul s-a oferit să o ducă el la locuinţa noului ei partener. Încrederea în el i-a fost fatală tinerei. 

Marius Petru, iubit: El s-a enervat, nu te iert, să te ierte Dumnezeu şi dup-aia a zis către mine: tu stai liniştit că în două ore ţi-o duc pentru totdeauna. M-am temut aşa că îi face ceva rău, dar nu m-am aşteptat să îi facă asta. 

Nenorocirea a avut loc în 12 iulie. Era ora 10 seara. Livia era pe locul din dreapta, cu fiul ei în braţe. Maşina era plină cu bagajele ei. La ieşirea din localitatea Nojorid din Bihor, într-o curbă la dreapta, bărbatul a intrat în plin într-un camion care circula regulamentar.

Pe acelaşi subiect

Martor: O bubuitură mare, am văzut maşina în şanţ, TIR-ul în partea cealaltă. Erau blocaţi, atât şoferul cât şi doamna. 

Copilul a supravieţuit, miraculos. Livia n-a mai avut nicio şansă

Horia Cheregi, ISU Oradea: S-a reuşit descarcerarea a trei persoane. În urma evaluării de către personalul medical, s-a constatat faptul că una dintre persoane era decedată.

La o lună de atunci, procurorii au ajuns la concluzia că nu a fost un accident: Daniel ar fi intrat intenţionat în TIR ca să-şi ucidă fosta parteneră. Anchetatorii au schimbat încadrarea de la ucidere din culpă și conducerea unui vehicul cu permisul anulat la omor şi tentativă de omor. 

Localnic, martor la accident: Dacă din cauza vitezei, din cauza neatenţie, poate cu bună ştiinţă, orice e posibil. Cert e că maşina mică a tăiat curba şi a intrat acolo sub camion. 

Individul avea permisul anulat. În 2016, a fost prins băut la volan. Poliţiştii i-au suspendat carnetul, ca peste câteva zile să fie prins, din nou, în trafic. A ajuns în spatele gratiilor pentru 200 de zile. După ce a ieşit din închisoare, a continuat să circule fără carnet. Nimeni nu îşi explică de ce s-a urcat femeia cu el în maşină în aceste condiţii şi chiar cu copilul în braţe

Bărbatul a suferit răni grave în urma accidentului şi e puţin probabil să răspundă vreodată în faţa justiţiei.  

Dr. Florian Sabău, medic primar ATI: Pacientul a rămas în stare vegetativă. Creierul este afectat, nu cooperează, nu răspunde comenzilor şi a fost transferat pentru tratament paliativ. 

Reporter: Există şanse de recuperare? 

Dr. Florian Sabău, medic primar ATI:  Şanse foarte mici de a se recupera, probabil că va rămâne în stare vegetativă. 

Daliana Corbu, prietenă: Nu aveau o relaţie stabilă, era o relaţie mai mult pasageră. Eu din ce ştiu nu ştiu că era un om agresiv. 

După moartea Liviei, doi copii de trei şi de cinci ani sunt crescuţi de bunică. Cel mai mic şi-a văzut mama murind, o traumă cu care va trăi toată viaţa. A stat trei săptămâni în spital şi încă are probleme neurologice şi un picior în ghips. 

Daniela Iercoşan, mama tinerei: Nu m-am aşteptat să se întâmple aşa cu ea. Nu m-am aşteptat. 

Eu aşa cred că intenţionat a făcut lucrul ăsta. 

Un caz tras la indigo a avut loc şi în Bucureşti, pe Bulevardul Pipera pe 3 aprilie. Un bărbat de 41 de ani este bănuit de oamenii legii că a intrat intenționat cu mașina într-o pasarelă pietonală ca să își ucidă fosta soție. Femeia de 37 de ani, mamă a doi copii, a murit pe loc. Şoferul suspectat de crimă a scăpat cu viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "E ultimul drum pe care îl facem împreună". Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina sub un TIR ca să-şi ucidă fosta iubită. Femeia îşi ţinea în braţe băiatul de 3 ani