Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a murit pe loc, iar alți cinci au ajuns la spital după un accident cumplit la intrarea în Constanța

Tragedie la ieșirea din Constanța, în această dimineață. Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, iar alți cinci au fost răniți, după ce mașina în care se aflau, un Mercedes, a intrat într-un stâlp, la ieşirea din municipiu spre Ovidiu. Șoferul, un bărbat de 62 de ani, a ajuns și el la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.08.2022, 10:34

Vezi și

Polițiștii au fost sesizaţi, joi dimineaţa, în jurul orei 5.30, cu privire la producerea unui accident la intersecţia DN 2A cu strada Dumbrăveni, dinspre municipiul Constanţa către oraşul Ovidiu.

Accident grav la ieșirea din Constanța. Un tânăr a murit pe loc

În jurul orei 5.30, o mașină condusă de un bărbat de 62 de ani a pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde a izbit un stâlp de susținere a siglei firmei respective. În urma impactului, un băiat de 24 de ani a murit pe loc, șoferul și alți doi pasageri au fost răniți grav, alți trei tineri, cu vârste de 18, 22, respectiv 24 de ani, de asemenea pasageri în Mercedes, au suferit răni ușoare.

"Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al siglei firmei respective. În urma impactului, a rezultat decesul, la fața locului, a unui bărbat de 24 de ani, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 36 de ani și o femeie de 18 ani), precum și vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri din autoturism, de 18, 22, respectiv 24 de ani", au transmis reprezentanții IPJ Constanţa. 

Pe acelaşi subiect

Toți cei șase răniți - patru bărbați și două femei - au fost transportați la spital. Potrivit unor surse, victimele sunt cetățeni sirieni.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit pe loc, iar alți cinci au ajuns la spital după un accident cumplit la intrarea în Constanța