Antena Meniu Search
x

Cei șase copii din Sălaj, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și dispăruți după ce au plecat la cules de ciuperci, au fost găsiți

A fost alertă în judeţul Sălaj, după ce 6 copii cu vârstele cuprinse între 6 şi 12 ani au plecat la cules de ciuperci şi nu s-au mai întors acasă. Autorităţile i-au căutat întreaga noapte, însă fără rezultat. Căutările au fost reluate dimineață, iar într-un final copiii au fost găsiți. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.09.2022, 13:45

Vezi și

Cei șase copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani au plecat aseară, după ora 18.00, după ciuperci, într-o pădure din apropierea casei, în Someș-Odorhei.

Cei șase frați dispăruți au fost găsiți

În jurul orei 23.00, când a văzut că cei mici nu se mai întorc acasă, mama uneie dintre ei a sunat la 112. Pentru că polițiștii nu au echipamente și autovehicule speciale care să îi ajute să caute eficient noaptea în pădure au cerut sprijinul unui club de off road.

Voluntari cu mașini 4X4 au căutat aproape toată noaptea, au periat o zonă extrem de mare din pădure, dar din păcate copiii încă nu au fost găsiți. Căutările au fost reluate în această dimineață, la prima oră, având în vedere că temperaturile au scăzut până la 4 grade și a plouat. 

Într-un final, cei șase frați au fost găsiți. Se pare că micuții au găsit peste noapte un adăpost improvizat în pădure, unde s-au adăpostit de ploaie. Au fost evaluați medical, iar starea lor este bună. Părinții au fost amendați cu 500 de lei pentru că nu și-au supravegheat copiii mai bine. Doi dintre micuți erau în grija unor rude pentru că ambii părinți sunt în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cei șase copii din Sălaj, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și dispăruți după ce au plecat la cules de ciuperci, au fost găsiți