Antena Meniu Search
x

Video Şase morţi, între care patru copii, după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa, în Turda. A fost declanșat planul roșu de intervenţie

Autorităţile din Cluj au declanşat, duminică dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie, după ce şapte persoane, între care cinci copii, au fost găsite inconştiente într-o locuinţă cuprinsă de flăcări. Un singur băiat de 14 ani prezenta semne vitale şi a fost transportat la spital, doi adulţi şi patru copii fiind declaraţi decedaţi.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.04.2022, 14:33

Vezi și

Tragedie fără margini în Turda. Şase oameni au murit, între care patru copii, după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa. Singurul supravieţuitor, un băiat de 14 ani. Pompierii au activat planul roşu de intervenţie. 

"Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda", a declarat ISU Cluj.

Un băiat de 14 ani, singurul supravieţuitor

Pompierii au intervenit de urgenţă evacuând din două încăperi aflate în flăcări şi inundate de fum, doi adulţi şi 5 copii, cărora li s-a acordat primul ajutor calificat. A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ. 

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă în ciuda eforturilor de puse de echipajele de salvare, nu au fost readuse semnele vitale pentru nici unul dintre aceştia, fiind declaraţi decedaţi. Copiii aveau vârstele cuprinse între 4 şi 10 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Şase morţi, între care patru copii, după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa, în Turda. A fost declanșat planul roșu de intervenţie