Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şase oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza caniculei, în România. Avertismentul medicilor

Chiar dacă s-a mai domolit, canicula face în continuare victime. Doar în judeţul Arad, în ultimele 24 de ore, 4 oameni şi-au pierdut viaţa, din cauza căldurii excesive. 

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 08:43

Alte două persoane din Maramureş au murit subit sub soarele arzător. Chiar dacă temperaturile o să mai scadă în perioada următoare, căldura excesivă este în continuare periculoasă pentru organism. 

Au murit de caniculă

Medicii atrag atenția că trebuie luate o serie de măsuri de precauție pentru a evita problemele provocate de canicula intensă. 

Vezi și

"Din păcate, anul acesta, valul de căldură a lovit foarte puternic. Atragem atenţia toţi medicii, pacienţilor care sunt vârstnici, care suferă de boli cardiovasculare, diabet, obezitate, să se ferească de aceste temperaturi extreme şi să îşi desfăşoare activitatea până la ora 11, după care să se pună la adăpost undeva la răcoare şi la umbră. De asemenea, activitatea poate fi reluată undeva dupa ora 18", a declarat Constantin Covasală director medical Spitalul Judeţean Arad.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Şase oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza caniculei, în România. Avertismentul medicilor