Antena Meniu Search
x

Video Şase persoane, la audieri după incendiul de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu află dacă va avea calitatea de suspect sau dacă va fi reţinut

Percheziţii în dosarul Ferma Dacilor după incendiul cumplit care a luat opt suflete. Procurorii au anunţat că au făcut opt percheziţii, la locuinţele celor care sunt administratori ai pensiunii, dar şi la patronul care deţine afacerea, deşi nu apare în acte. Au fost ridicate documente şi din Primăria Gura Vadului, iar şase persoane au fost duse la audieri.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 02.01.2024, 14:00

Vezi și

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, primarul din Gura Vadului, şefa de la Urbanism, cei doi asociaţi, precum şi administratorul firmei, toţi au ajus la audieri la Inspectoratul Judeţean Prahova. În urma percheziţiilor s-au adăugat alte trei infracţiuni de fals intelectual celor deja existente de distrugere din culpă şi ucidere din culpă.

Momentan, cercetările se fac IN REM, însă în urma audierilor de astăzi s-ar putea transforma "in persona". Urmează să vedem dacă de la audieri, lui Cornel Dinicu i se va da calitatea de suspect sau dacă va fi reţinut şi ulterior prezentat în faţa instanţei. La fel s-ar putea întâmpla şi în cazul celorlalţi 5 oameni chemaţi la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şase persoane, la audieri după incendiul de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu află dacă va avea calitatea de suspect sau dacă va fi reţinut