Antena Meniu Search
x

Sase persoane, prinse cu 25 de kilograme de heroina, in valoare de 500.000 de euro in Pitesti

Sase membri ai unei grupari de trafic de droguri, printre care si albanezi, au fost retinuti de procurorii DIICOT in Pitesti, dupa ce au fost prinsi cu 25 de kilograme de heroina din Turcia, in valoare de 500.000 de euro

Vezi și

Procurorii DIICOT ( Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ) si ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au destructurat un grup infractional organizat transfrontalier, constituit din sase persoane, printre care si cetateni albanezi, suspectat de trafic international de heroina.

“Membrii gruparii au organizat procurarea cantitatii de 25 de kilograme de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei si transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestra catre Germania”, se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.

Cei sase membri au fost prinsi duminica, in flagrant, in municipiul Pitesti. Drogurile au fost gasite ascunse in portierele autoturismului cu care acestia se deplasau. Valoarea totala a celor 25 de kilograme de heroina, puritate 80%, este de 500.000 de euro.

Procurorii au retinut cele sase persoane si au solicitat instantei arestarea preventiva a acestora pentru 29 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sase persoane, prinse cu 25 de kilograme de heroina, in valoare de 500.000 de euro in Pitesti