Antena Meniu Search
x

Video Săteni terorizați de hoți, într-o comună din Dâmbovița. O familie mutată de curând în sat fură tot ce găsește prin curțile oamenilor

Furturile din gospodării i-au îngrozit pe localnicii dintr-o comună dâmboviţeană. Oamenii sunt terorizaţi de o familie de romi, mutată de curând în sat. Aceştia fură tot ce prind, de la unelte de grădinărit, la cazane de ţuică, sau chiar păsări. Sătenii sunt hotărâți să îi alunge din comunitate. Dacă autoritățile nu vor lua măsuri, sătenii spun că îşi vor face dreptate singuri.  

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 09:17

Vezi și

Au avut ani întregi de linişte, în care nu s-au întâmplat spargeri sau furturi în comună. Acum însă, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată: săptămâna trecută, şapte gospodării au fost prădate de hoţi. Au furat tot ce au găsit prin curţile oamenilor.

Două radiatoare de aici, pe care le-au abandonat acolo. Acestea sunt radiatoarele. Pe unul l-au spart. Acesta e spart, nu mai am ce face cu el. Cum le-a picat lor din mână. 

Mi-a furat o drujbă. O singură drujbă. Aveam mai multe scule pe aici, dar probabil nu le-a văzut. 

Aparatul de sudură era pus pe un cărucior. Cablul nu era. Trusa de scule nici ea.

Pe acelaşi subiect

Localnicii sunt hotărâţi să-şi facă singuri dreptate

Sătenii păgubiţi nu au rămas doar fără uneltele din gospodărie, ci şi fără păsări. 

De acolo mi-a luat găinile. Nu a mai rămas niciuna. 

Cei mai mulţi dintre localnici se tem că hoţii vor lovi din nou. Dacă poliţiştii nu vor lua măsuri, sătenii sunt hotărâţi să se ducă peste hoţi, pentru a-şi face singuri dreptate. 

Stau cu frică că intră peste mine în casă. Am pus lacăte, dar lacătul pentru hoţi este egal cu zero. Dacă nu, le dăm foc la case, că altfel nu se mai poate. Trebuie să ieşim ca la Giurgiu, ca la Bolintin, cu parii. 

Poliţiştii i-au identificat pe făptaşi şi au deschis dosare penale pe numele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Săteni terorizați de hoți, într-o comună din Dâmbovița. O familie mutată de curând în sat fură tot ce găsește prin curțile oamenilor