Antena Meniu Search
x

Video Sătenii din Hodod, izolați în propriile curți. Un zid de beton ridicat de drumari le face viața un calvar

Situaţie hilară, dar extrem de complicată într-o localitate din judeţul Satu Mare. Oamenii nu pot intra sau ieşi din propriile curţi din cauza unui zid de beton ridicat de autorităţi. Construcţia de câteva zeci de centimetri, menită să întărească drumul judeţean aflat în reabilitare, i-a înfuriat la culme mai ales pe oamenii care au casele la şoseaua ce traversează comuna.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.10.2022, 14:04

Vezi și

În loc de soluții, autoritățile locale le-au oferit oamenilor mai mult promisiuni. Mai exact, edilul din Hodod a declarat că speră ca în viitorul apropiat, nu se știe când, speră ca localnicii să aibă și o rampă de acces spre locuințele lor. Zidul de protecție are o înălțime de un metru și jumătate, primarul susține că a fost necesară construcția lui, deoarece, în zonă, pământul o ia la vale.

Sătenii din Hodod nu mai pot ieși din propriile curți

Lucrările de amenajare a drumului județean fac parte dintr-un plan amplu de reabilitare, care prevede refacerea a 40 de kilometri, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 20 de milioane de euro.

Aici, în localitatea Hodod, au fost reablitați 15 kilometri de drum, iar oamenii, chiar dacă au așteptat aceste lucrări, acum sunt revoltați pentru că nu pot ieși absolut deloc din curțile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sătenii din Hodod, izolați în propriile curți. Un zid de beton ridicat de drumari le face viața un calvar