Antena Meniu Search
x

Video Sătmăreancă snopită în casă de iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Pompierii au intrat pe geam, ca să o salveze

A fost mobilizare de forţe pentru salvarea unei femei din Satu Mare, care a fost bătută şi agresată de partenerul ei, cu 20 de ani mai tânăr. Pompierii au venit de urgenţă la faţa locului şi au intrat pe geam pentru a o scoate pe femeie din casă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.11.2023, 13:57

Vezi și

Femeia în vârstă de 68 de ani este internată la Spitalul județean de urgență din Satu Mare, acolo unde primește îngrijiri de specialitate.

În urmă cu 5 zile, femeia a fost bătută de concubinul ei, cu care împărțea același apartament. Din cauza rănilor suferite, aceasta nu a mai putut răspunde la telefon și nu a mai putut deschide ușa vecinilor. Astfel că, în cursul zilei de ieri, oamenii au anunțat de urgență autoritățile.

Pompierii au reușit să intre pe geamul apartamentului, iar în momentul în care i-a văzut, femeia le-a povestit că fusese bătută de concubin, relatează presasm.ro. Militarii au sunat la poliție, iar în acest moment aceștia cercetează un dosar penal pentru violență.

Ce spune poliția

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată la domiciliu, într-un apartament din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 3 noiembrie a.c., femeia de 68 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 46 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sătmăreancă snopită în casă de iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Pompierii au intrat pe geam, ca să o salveze