Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prăpăd în Satu Mare! Hectare de pădure, culcate la pâmânt de vântul devastator. Localnici: "Imaginile sunt apocaliptice" (Video)

Localnicii din comuna Tarna Mare, judeţul Satu Mare au surprins imagini incredibile. Mai multe hectare de pădure au fost culcate la pământ de vântul puternic.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 10:24

Prăpăd în Satu Mare! Hectare de pădure, culcate la pâmânt de vântul devastator. Localnici: "Imaginile sunt apocaliptice"

Localnicii din zona comunei Tarna Mare, judeţul Satu Mare au surprins imagini incredibile ale dezastrului provocat de vântul puternic. Mai multe hectare de pădure au fost, pur și simplu, culcate la pământ.

Oamenii spun că rar au văzut astfel de imagini, care nu au cum să nu îi afecteze emoțional.

”Imaginile sunt aproape apocaliptice. Hectare întregi de pădure au cedat în fața vântului. Te doare sufletul să vezi așa ceva”, a spus un localnic.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presasm.ro, probleme similare au fost înregistrate și în alte zone din Estul și nord-estul județului Satu Mare. De exemplu, în comuna Turț au fost puse la pământ mai multe livezi, iar pe raza comunei Călinești-Oaș au căzut copaci pe drumul de acces dintre DN 19 și localitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Prăpăd în Satu Mare! Hectare de pădure, culcate la pâmânt de vântul devastator. Localnici: "Imaginile sunt apocaliptice" (Video)