Antena Meniu Search
x

Scandal la Academia de Poliţie. Candidaţi din Gorj s-au dat drept romi, pentru a fi admişi

Scandal la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti! Mai mulţi tineri, fiii unor cunoscuţi oameni de afaceri din Gorj, au devenit, peste noapte, etnici...  romi,  pentru a reuşi să intre în rândul studenţilor de la poliţie.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 18:58

Vezi și

Scandal la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti! Mai mulţi tineri, fiii unor cunoscuţi oameni de afaceri din Gorj, au devenit, peste noapte, etnici...  romi,  pentru a reuşi să intre în rândul studenţilor de la poliţie. Şi asta pentru că persoanele de etnie romă au locuri asigurate în cadrul instituţiilor de învăţământ superior.

Copiii afaceristilor gorjeni au devenit peste noapte rromi cu ajutorul unei adeverinte eliberate de o asociatie a rromilor. Cu aceste acte tinerii au avut acces rapid la locurile speciale din cadrul Academiei de Politie. 

Unul dintre ei a avut insa ghinion si a picat probele fizice, ratand astfel sansa de a deveni ofiter de politie. 

Interesant este faptul ca fratele unuia dintre actualii candidati a incercat in repetate randuri sa intre in structurile MAI, fara a se folosi insa de locurile rezervate etnicilor. 

Politia a inceput verificarile in acest caz, iar daca se va dovedi ca studentul a obţinut locul in academie prin frauda, va fi exmatriculat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Scandal la Academia de Poliţie. Candidaţi din Gorj s-au dat drept romi, pentru a fi admişi