Antena Meniu Search
x

Scandal cu zeci de polițiști și jandarmi, la Bărbulești: "Lasă pistolul jos! Muriți și voi, murim și noi!" (video)

Un nou scandal la care a fost nevoie de intervenția a zeci de polițiști și jandarmi a avut loc la Bărbulești, în Ialomița. "Lasă pistolul jos! L-a omorât!", strigă oamenii care filmează intervenția forțelor de ordine.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.04.2020, 07:57

Scandal la Bărbulești
Un bărbat a fost reținut, după scandalul de la Bărbulești - Captură video
  • Polițiștii au urmărit un bărbat care s-a ascuns într-o curte.
  • Zeci de oameni au pornit o revoltă împotriva forțelor de ordine.

Zeci de forțe de ordine au intervenit luni seara la un scandal la Bărbulești, în Ialomița, după ce un șofer prins fără permis a fugit și s-a ascuns într-o curte. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a refuzat să legitimeze, dar a fost nevoie de intervenția mai multor oameni ai legii, pentru că romii în curtea cărora s-a refugiat șoferul fugar au devenit violenți. Imaginile revoltei au fost publicate pe rețelele de socializare.

În imagini se poate observa cum mai multe mașini ale Poliției se apropie de o locuință, iar oamenii legii încearcă să restabilească ordinea. Deranjați de vizita polițiștilor, proprietarii imobilului le cer socoteală forțelor de ordine.

În imaginile video se aude cum unul dintre scandalagii strigă în gura mare: "Ați venit voi aici să faceți legea? Lasă pistolul jos, ce stai cu pistolul în mână? L/ai omorât." Câteva minute mai târziu, o altă voce de bărbat se aude: "Muriți voi, murim și noi, ce scoți pistolul!?"

Scandalul a pornit după ce un bărbat de 38 de ani s-a ascuns în curtea unor localnici din Bărbulești, ca să scape de polițiști. Acesta venea de la Bărcănești, iar la intrare în Bărbulești a refuzat să tragă pe dreapta pentru a fi verificat de oamenii legii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În momentul în care au reușit să-l imobilizeze în curtea unde se ascunsese, polițiștii au descoperit că nu avea permis de conducere și se afla în stare de ebrietate. Acesta avea o alcoolemie de 0,73 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Urziceni și reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat penal pentru că s-a urcat la volan fără a avea permis și aflat fiind în stare de erbietate. De asemenea, el a fost sancționat cu amendă de 20.000 de lei pentru încălcarea Ordonanțelor Militare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal cu zeci de polițiști și jandarmi, la Bărbulești: "Lasă pistolul jos! Muriți și voi, murim și noi!" (video)