Antena Meniu Search
x

Video Scandal în apropierea aeroportului din Iaşi. Doi agenţii, filmaţi în timp ce se chinuiau să reţină un cetăţean german

Intervenţie controversată pentru doi poliţişti, în apropierea aeroportului din Iaşi. Agenţii au fost filmaţi în timp ce se chinuiau să-l reţină pe un cetăţean german, de profesie jurist, după ce bărbatul ar fi refuzat să se legitimeze. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.06.2024 , 13:57

În acest moment poliţiştii de la IPJ Iaşi fac verificări cu privire la modul în care s-a intervenit la respectivul incident, vorbim despre o situaţie care a survenit în urma unui control pe care poliţiştii de la Serviciul Transporturi îl efectuau în zona aeroportului din Iaşi, într-o acţiune mai amplă care a avut loc în ultimele zile. 

Scandal în apropierea aeroportului din Iaşi

În zona respectivă erau opriţi în general şoferii de taxi şi cei care făceau astfel de curse. De altfel, aşa a fost oprit şi taxiul în care se afla cetăţeanul german împreună cu soţia sa. Pentru că ar fi durat prea mult legitimarea şoferului de pe taxi, acesta ar fi devenit recalcitrant, spune IPJ Iaşi, ar fi solicitat să se termine mai repede controlul, cu care fusese de acord şoferul de taxi, pentru că se temea cetăţeanul german că ar putea să piardă cursa cu avionul, pentru că se grăbea la aeroport.

Vezi și

Pentru că nu s-ar fi liniştit, ar fi devenit recalcitrant şi chiar ar fi adresat injurii poliţiştilor, s-a solicitat legitimarea acestuia, nu ar fi fost de acord, motiv pentru care s-ar fi ajuns la încercarea de a fi imobilizat. Spun poliţiştii că în momentul în care li s-a comnicat faptul că este bolnav nu l-au mai încătuşat, dar situaţia a degenerat. Cercetările continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Scandal în apropierea aeroportului din Iaşi. Doi agenţii, filmaţi în timp ce se chinuiau să reţină un cetăţean german