Antena Meniu Search
x

Video Scandal în centrul Capitalei. Un bărbat ar fi fost ameninţat cu pistolul de un şofer de 19 ani. Poliţia a încătuşat-o pe pasagera din maşina tânărului

Scandal în trafic în centrul Capitalei. Un bărbat a sunat la 112 după ce un şofer i-ar fi dat cu spray paralizant în ochi, din mers. Mai mult, bărbatul ar fi fost ameninţat cu pistolul de către individul de 19 ani. La scurt timp, maşina lui a fost oprită în trafic.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.03.2024, 15:35

Vezi și

La 07:45, în această dimineață, a venit apelul la 112. Polițiștii Capitalei au fost informați de către un bărbat de faptul că a fost atacat în trafic. A oferit numărul de înmatriculare al mașinii pe care polițiștii l-au folosit pentru a repera autoturismul pe care l-au și găsit trei minute mai târziu pe strada Buzești, în Piața Victoriei.

Scandal în trafic în centrul Capitalei

În momentul în care polițiștii au făcut semnalul de oprire, pasagera din dreapta a încercat să fugă de aceștia doar că a fost somată cu armele de foc și încătușată imediat. Femeia avea asupra ei un pistol airsoft tip revolver și 50 de bile de cauciuc, dar și două tuburi de spray iritant lacrimogen.

Armele neletale au fost confiscate de polițiști și pentru acestea tânăra a fost amendată. Polițiștii fac cercetări în continuare, pentru a afla cine sunt aceștia și dacă respectivul scandal în trafic chiar a avut loc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal în centrul Capitalei. Un bărbat ar fi fost ameninţat cu pistolul de un şofer de 19 ani. Poliţia a încătuşat-o pe pasagera din maşina tânărului