Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal în curtea unei hale din Constanţa. Un bărbat a fost lovit în mod repetat cu toporul

Incident grotesc în comuna Mircea Vodă, județul Constanța. Un bărbat a fost lovit în mod repetat cu un topor în zona capului, trunchiului și membrelor. Atacul a avut loc în curtea unei hale. Agresorul a fost reținut de poliţie la scurt timp.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 15:54

- Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au dispus duminică punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.C., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore

Din probatoriul administrat a rezultat că duminică dimineața, în curtea unei hale pentru utilaje din comuna Mircea Vodă, inculpatul i-a aplicat victimei în mod repetat lovituri cu un topor în zonele capului, trunchiului și a membrelor cu care se apăra, chiar şi după ce persoana vătămată căzuse la sol şi nu se mai putea apăra, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Victima a suferit răni grave- fractură de os parietal stâng, fracturi costale, hemopneumotorax, contuzii pulmonare, excoriații și echimoze- care necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Conform procurorilor, inculpatul s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Luni, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Scandal în curtea unei hale din Constanţa. Un bărbat a fost lovit în mod repetat cu toporul