Antena Meniu Search
x

Video Scandal în noaptea de Înviere, lângă Catedrala din Constanţa. Un tânăr agresiv a spart geamul unei maşini cu pumnul, fiind deranjat de cum mergea şoferul

Scandal, azi-noapte, în apropierea Catedralei din Constanţa, chiar după ce oamenii au luat Lumina Sfântă. Ce s-a întâmplat e urmarea unui scandal în trafic între doi tineri. 

de Redactia Observator

la 16.04.2023, 10:14

Vezi și

Cel care a spart geamul maşinii cu pumnul se pare că ar fi fost deranjat de felul în care şoferul a mers cu maşina prin mulţime. Din fericire, cioburile nu l-au rănit pe conducătorul auto şi nici pe cei care treceau prin zonă. 

Însă, prietenul acestuia a fost lovit de agresor în momentul în care a intervenit şi a încercat să oprească agresiunea. În imagini se vede că agresorul pare că nu se ţine prea bine pe picioare şi nici nu se exprimă prea coerent. După incident, jandarmii i-au luat la audieri pe toţi cei implicaţi în scandal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Scandal în noaptea de Înviere, lângă Catedrala din Constanţa. Un tânăr agresiv a spart geamul unei maşini cu pumnul, fiind deranjat de cum mergea şoferul