Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț (Video)

Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț. Rudele l-au acuzat pe primar că nu i-a ajutat cu nimic.

de Redactia Observator

la 07.04.2018 , 12:20

Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț - Observator

Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț. Rudele l-au acuzat pe primar că nu i-a ajutat cu nimic.

Atât rudele celor nouă morți, cât și mai mulţi localnici din Budești au acuzat autorităţile că nu au acordat niciun ajutor familiilor victimelor. Ar fi fost la mijloc o lipsă de coordonare: autorităţile nu au ajuns la o soluție concretă pentru că nu au fost convocate de primar.

Articolul continuă după reclamă

Cei nouă bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident de microbuz au fost înmormântați, astăzi, după ce s-a obținut o dezlegare de la Biserica Română, având în vedere că în Sâmbăta Mare nu se fac înmormântări.

Pe acelaşi subiect

Oamenii care au pregătit totul pentru înmormântarea muncitorilor s-au plâns că nimeni nu i-a ajutat cu nimic și au folosit chiar banii găsiți în buzunarele morților pentru a-i conduce pe ultimul drum.

Cei nouă bărbați și-au pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Viișoara din județul Neamț, după ce roata unui microbuz în care se aflau s-a desprins în mers, iar duba s-a prăbușit într-un canal de aducțiune al râului Bistrița.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț (Video)