Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal într-un service din Capitală. Patronul a fost ameninţat cu foarfeca şi cu pistolul de doi clienţi nemulţumiţi de manoperă şi costuri

Scandal monstru într-un service de la marginea Capitalei. Patronul atelierului de reparaţii a fost ameninţat cu pistolul şi o foarfecă de doi clienţi, tată şi fiu. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

de Denisa Dicu

la 27.08.2024 , 13:42

Totul a pornit de la o neînţelegere dintre client şi patron. Bărbatul care îşi lăsase maşina la reparat nu ar fi fost mulţumit de lucrare şi de costurile percepute. La câteva zile după ce clientul şi-a ridicat maşina din service, a revenit şi i-a spus patronului că ar vrea să-i fie reparată maşina din nou deoarece este o defecţiune la motor. 

Patronul i-ar fi explicat, însă, acestuia că nu poate face acest lucru deoarece motorul cu care venise clientul avea o defecţiune şi nu ar fi existat probleme la manoperă, motiv pentru care nu voia să facă această reparaţie fără să fie plătit. 

În acel moment, clientul s-ar fi înfuriat şi l-a ameninţat pe patronul serviceului cu o foarfecă. Conflictul nu s-a oprit aici pentru că fiul clientului a sărit în apărarea tatălui său şi l-a ameninţat şi el pe spaniolul în vârstă de 54 de ani cu un pistol neletal pentru care avea permis de port armă. 

Vezi și
Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Scandal într-un service din Capitală. Patronul a fost ameninţat cu foarfeca şi cu pistolul de doi clienţi nemulţumiţi de manoperă şi costuri