Antena Meniu Search
x

Scandal la păcănele, în Craiova. Un bărbat de 44 de ani, luat la bătaie de doi indivizi, a chemat poliţia

Este anchetă la Dolj, după ce doi bărbați l-au agresat pe altul în incinta unei săli de jocuri de noroc din Craiova.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 16:30

Scandal la păcănele
Scandal la păcănele - Shutterstock

Potrivit Poliției Dolj, agresiunea a avut loc sâmbătă, după ora 22:00. Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, că în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc, ar fi fost agresat fizic de alţi doi bărbaţi.

Poliţiştii care au intervenit au găsit doar apelantul, pentru care a fost solicitat un echipaj medical, însă bărbatul a refuzat transportul la spital, relatează Mediafax.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cu o săptămână în urmă, o sală de păcănele din Iași a fost jefuită de către un individ "dotat" cu cagulă și spray lacrimogen. Casiera a luptat din răsputeri pentru a-l opri pe tânărul de 19 ani, însă în cele din urmă acesta a reușit să o pună la pământ și să fure circa 4.200 de lei. Jefuitorul nu a avut prea mult succes în urma operațiunii: forțele de ordine l-au depistat în scurt timp și l-au prins, după ce s-au tras inclusiv focuri de armă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Scandal la păcănele, în Craiova. Un bărbat de 44 de ani, luat la bătaie de doi indivizi, a chemat poliţia