Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr cu cagulă și spray lacrimogen jefuiește o sală de păcănele, în Iași. Angajata, curajoasă, s-a luptat parte în parte

O sală de păcănele din Iași a fost jefuită, în noaptea de marți spre miercuri, de către un individ "dotat" cu cagulă și spray lacrimogen. Casiera a luptat din răsputeri pentru a-l opri pe tânărul de 19 ani, însă în cele din urmă acesta a reușit să o pună la pământ și să fure circa 4.200 de lei. Jefuitorul nu a avut prea mult succes în urma operațiunii: forțele de ordine l-au depistat în scurt timp și l-au prins, după ce s-au tras inclusiv focuri de armă. 

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 11:12

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum individul, îmbrăcat în haine de culoare albă, intră în sala de jocuri și se duce direct la casierie. Tânăra angajată nu a înțeles că este jefuită decât atunci când tânărul a scos un spray cu gaze lacrimogene. Curajoasă, femeia a încercat să-l oprească și, la un moment dat, chiar l-a îndepărtat de lângă casa cu bani, însă jefuitorul a persistat și a trântit-o la pământ, reușind să fugă cu banii din încasări. Întreaga scenă a durat aproximativ 35 de secunde. 

Agresorul nu a avut timp să cheltuiască banii furați. După circa 15 minute, o patrulă de poliție l-a depistat pe o stradă din Iași și a pornit în urmărire, executând focuri de avertisment cu arma din dotare. În cele din urmă, ajutați de o grupă de jandarmi, agenții au reușit să-l prindă pe tânărul de 19 ani. Acesta s-a ales cu dosar penal și va fi dus în fața magistraților.

Ce spune Poliția din Iași, după jaful de la sala de păcănele

"În noaptea de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 00:10, poliția a fost sesizată prin apel 112 de un angajat al unei societăți comerciale din municipiul Iași (sală de jocuri) cu privire la faptul că o persoană necunoscută, care avea o cagulă pe cap, a intrat în incinta unității, pulverizându-i spray iritant lacrimogen în față și, ulterior, sustrăgând o sumă de bani din încasările obținute.

Pe acelaşi subiect

Imediat au fost alertate toate patrulele de poliție și jandarmi de pe raza muncipiului Iași, fiind direcționate în zonă, în vederea depistării autorului.

În jurul orei 00:25, o patrulă a Secției nr. 4 Poliție Iași a depistat persoana suspectă.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, executând focuri de avertisment cu arma din dotare, iar la scurt timp bărbatul a fost prins și imobilizat cu sprijinul unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Iași aflată în proximitate. 

Asupra acestuia au fost găsite o pereche de mănuși și o cagulă. Nu au rezultat victime, pagube materiale sau distrugeri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar persoana în cauză, un tânăr de 19 de ani, din comuna Miroslava a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași. În cadrul cercetărilor efectuate a fost recuperată și suma de bani sustrasă, respectiv 4.020 lei.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 17.01.2024 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr cu cagulă și spray lacrimogen jefuiește o sală de păcănele, în Iași. Angajata, curajoasă, s-a luptat parte în parte