Antena Meniu Search
x

SCANDAL monstru în faţa Mitropoliei Ardealului, după judecata lui Cristian Pomohaci! Zeci de susţinători ai fostului preot i-au luat apărarea

Scene incredibile în faţa Mitropoliei Ardealului, acolo unde Cristian Pomohaci şi-a susţinut nevinovăţia în faţa Consistoriului! Zeci de persoane l-au aşteptat pe Pomohaci atât la sosire, cât şi la plecare. Numai că, în momentul în care Cristian Pomohaci a intrat la judecata mai-marilor bisericii, oamenii au fost calmi. Situaţia nu s-a repetat şi la ieşirea fostului preot, când susţinătorii săi au mai putut fi calmaţi doar cu ajutorul jandarmilor. Şi asta pentru că oamenii au identificat marii vinovaţi în tot scandalul în care este implicat Cristian Pomohaci: jurnaliştii

Vezi și

Scene incredibile în faţa Mitropoliei Ardealului, acolo unde Cristian Pomohaci şi-a susţinut nevinovăţia în faţa Consistoriului! Zeci de persoane l-au aşteptat pe Pomohaci atât la sosire, cât şi la plecare. Numai că, în momentul în care Cristian Pomohaci a intrat la judecata mai-marilor bisericii, oamenii au fost calmi. Situaţia nu s-a repetat şi la ieşirea fostului preot, când susţinătorii săi au mai putut fi calmaţi doar cu ajutorul jandarmilor. Şi asta pentru că oamenii au identificat marii vinovaţi în tot scandalul în care este implicat Cristian Pomohaci: jurnaliştii.

Cei care îl aplaudă pe Cristian Pomohaci sunt credincioşii care nu s-au lepădat de el. O atingere, o privire sau un cuvânt al lui Pomohaci i-a făcut pe mulţi să se împingă cât mai aproape de fostul preot-cântăreţ.

Cu chiu cu vai, ajutat de apropiaţi şi de jandarmi, Pomohaci reuşeşte să urce în maşină şi să plece.

Câteva sute de oameni s-au adunat în curtea catedralei din Sibiu pentru a-l susţine pe Pomohaci, deşi acuzaţiile penale care-i sunt aduse sunt foarte grave: el este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani. 

Pe acelaşi subiect

Credincioşii care îl susţin pe Pomohaci s-au organizat special pentru această întâlnire. Au ajuns la Sibiu cu microbuze, autocare sau cu maşinile personale, ca să fie alături de el. Au organizat un eveniment şi pe Facebook. De acolo au aflat şi jandarmii care s-au mobilizat repede. 

Nimeni însă nu se mişcă până când nu iese Pomohaci.

Cristian Pomohaci şi-a susţinut nevinovăţia şi a cerut în faţa Consistoriului Mitropolitan de la Sibiu să i se dea voie să slujească din nou. Chiar dacă şedinţa a început la ora 11.00, Pomohaci a ajuns acolo cu mai bine de două ore înainte. 

Chiar dacă numai este preot, bărbatul a venit îmbrăcat în sutană. A coborât repede, cu faţa zâmbitoare, dintr-un autoturism înmatriculat în Cluj cu combinaţia "DUH". A intrat rapid în sediul Arhiepiscopiei, fără să dea vreo declaraţie.

A venit la audieri, s-a prezentat si a cerut sa fie amanat ca vrea sa studieze dosarul si sa aduca noi probe si noi am incuviintat. Asta este toata problema. A venit cu avocat civil", a declarat Buta Ion Eugen, preot consistoriu

Următorul termen de judecată a fost fixat pentru ziua de 5 octombrie 2017. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » SCANDAL monstru în faţa Mitropoliei Ardealului, după judecata lui Cristian Pomohaci! Zeci de susţinători ai fostului preot i-au luat apărarea