Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal monstru într-o parcare din Oneşti. Un tânăr de 26 de ani a atacat doi oameni cu cuţitul

Scandal într-o parcare din Oneşti. Un tânăr de 26 de ani a scos un cuțit și a atacat doi oameni. A pornit ameninţător spre un şofer, iar un alt băiat care i-a ieşit în cale a reuşit să se ferească în ultima secundă.

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 19:56

Speriat, conducătorul auto a demarat în trombă şi a sunat la 112 pentru a reclama atacul violent. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și deranjarea ordinii și liniștii publice. 

"La data de 19 august a.c, polițiștii din Onești au fost sesizați de un localnic de 48 de ani, despre faptul că ar fi fost agresat de un tânăr de 26 de ani. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 19 august a.c, în jurul orei 18.00, pe fondul unui conflict spontan, tânărul l-ar fi agresat pe bărbat și l-ar fi amenințat cu un obiect contondent, tulburând ordinea și liniștea publică.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, în aceeași zi, pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J Bacău, în urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, față de cel în cauză a fost luată măsura controlului judiciar", au transmis autorităţile.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Scandal monstru într-o parcare din Oneşti. Un tânăr de 26 de ani a atacat doi oameni cu cuţitul