Antena Meniu Search
x

Video Scandal pe manele într-un campus studenţesc din Cluj-Napoca. Bătaia s-a mutat din bar în stradă şi cu greu a putut fi oprită

Incident violent, noaptea trecută, în zona unui campus studenţesc din Cluj-Napoca. O bătaie începută de doi tineri într-un bar s-a mutat în mijlocul străzii, printre trecători. Nici prezenţa poliţiştilor nu a reuşit să-i calmeze pe cei doi bărbaţi. Iată de la ce a pornit scandalul şi cu ce amenzi s-au ales bătăuşii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.04.2023, 14:18

Vezi și

"Totul s-a întâmplat pe Strada Pieziş, în locul de întâlnire şi de distracţie al studenţilor din Cluj. În jurul orei 1, mai multe persoane s-au luat la bătaie într-un local, după ce au consumat mult alcool. Angajaţii barului au chemat firma de pază, iar în acel moment bătaia s-a mutat afară, de faţă cu cei de la securitate. În cele din urmă, cineva a sunat şi la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti. Nici atunci scandalagiii nu s-au potolit, ba chiar au început să-i înjure şi pe agenţi şi au încercat să-i împiedice să-şi facă treaba", spune Alex Prunean, reporter Observator.

Bătaie în campus, pe ritmuri de manele

"Pentru scandal au fost sancţionaţi cu câte 1.200 de lei, iar cel care nu i-a lăsat pe agenţi să intervină a primit o altă amendă de 5.500 de lei. Niciunele dintre persoanele implicate nu a depus până în acest moment plângere scrisă", adaugă Alex Prunean, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal pe manele într-un campus studenţesc din Cluj-Napoca. Bătaia s-a mutat din bar în stradă şi cu greu a putut fi oprită