Antena Meniu Search
x

Scandal sângeros între fraţi la Iaşi. Bărbat înjunghiat, dus în stare gravă la spital

Un bărbat de 38 de ani, dintr-o localitate din Iaşi, a fost la un pas să fie ucis de propriul frate. Cei doi, care locuiesc împreună, au băut peste măsură.

Vezi și

Un bărbat de 38 de ani, dintr-o localitate din Iaşi, a fost la un pas să fie ucis de propriul frate. Cei doi, care locuiesc împreună, au băut peste măsură, apoi s-au înarmat unul cu un par, celălalt, cu un cuţit şi au încins o luptă pe viaţă şi pe moarte. Până când unul dintre ei s-a prăbuşit la pământ. Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor.

Medicii de pe ambulanţă se asigură că bărbatul, rănit grav la gât, poate să urce în ambulanţă. Victima a pierdut mult sânge şi are nevoie urgentă de îngrijiri medicale. 

Cei doi locuiesc împreună şi, după câteva pahare, din fraţi s-au transformat în duşmani. Unul s-a înarmat cu un cuţit şi celălalt cu un par şi s-au luat la bătaie. Cel dintâi şi-a pus adversarul la pământ.

Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Vecinul celor doi fraţi a fost cel care a dat alarma la 112. Puţin după ora 19.00, bărbatul rănit a venit în curtea sa şi a cerut ajutor. La faţa locului au venit imediat şi echipajele de poliţie, dar şi criminaliştii. Agresorul a fost reţinut de polţişti pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scandal sângeros între fraţi la Iaşi. Bărbat înjunghiat, dus în stare gravă la spital